П`ятниця, 20.04.2012, 20:36
Ви увійшли як saniok382 | Група "Адміністратори" | RSS

Житомирський торгівельно-економічний коледж
Київського національного торгівельно-економічного університету

(стара назва  - Житомирський комерційний технікум)

Головна Мій профільВихід
Меню сайту
Наші фотоальбоми

Напрямки підготовки спеціалістів на заочному відділенні.

Завідуюча заочним відділенням Андрущенко Тетяна Сергіївна

Завідуюча заочним відділенням Житомирського коледжу ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі Андрущенко Т.С.

 

На навчання запрошуються учні які закінчили 11 класів та випускники ПТУ, ліцеїв що мають відповідну робочу спеціальність. Фінансування підготовки фахівців здійснюється за рахунок коштів юридичних та фізичних осіб(платне навчання за контрактом).

На заочному відділенні коледж готує молодших спеціалістів за такими спеціальностями:

Галузі знань

Спеціальності

Ліцензовані обсяги

Нормативні терміни навчання

Вартість одного року навчання, грн.

Шифр

Найменування

Код

Назва

Заочна форма навчання

Заочна форма навчання

Заочна форма навчання*

0307

Туризм

5.14010301

Туристичне обслуговування

30

2 р.10 м.

3 тис.грн.

0517

Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції

5.05170101

Виробництво харчової продукції

60

2 р.10 м.

3 тис.грн.

0305

Економіка та підприємництво

5.03051001

Товарознавство та комерційна діяльність

60

2 р. 6 м.

3 тис.грн.

 

 

 

Разом:

150

 

 

* Вартість навчання  може бути змінена.

Форма входу
Календар новин
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
IT компания "Оверия"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.vintest.org.ua
Copyright MyCorp © 2012
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Безкоштовний хостинг uCoz